GABUNGAN KAMI DI ASIA-PACIFIC SOURCING 2023

SUMBER ASIA-PASIPIK 2023

GABUNGAN KAMI DI ASIA-PACIFIC SOURCING 2023

TRANRICH paméran dina adil @ASIA-PACIFIC SOURCING 2023. Mangga gaduh gambaran ngeunaan tanggal, aula sareng nomer standi handap:TRANRICH ABRASIVES # 7.1-B083ASUMBER ASIA-PASIPIK 202328.02-2.3.2023Koelnmesse GmbH, Cologne, JérmanPastikeun datang sareng ningali kami di stan # 7.1-B083ASarta kami kasampak maju ka ningali anjeun dina stan # 7.1-B083AKami salawasna anjeun tiasa dipercaya & pinuh ku supplier Produk Abrasives of Coated Abrasives, Surface Conditioning, Resin Bonded, Powertools Accessories.


waktos pos: Feb-02-2023

ngahubungan

Upami anjeun peryogi produk punten nyerat patarosan, kami bakal ngawalon pas mungkin.