Rim kontinyu Inten Saw Blade pikeun motong Bata, Blok, Beton, Masonry jeung Batu

Katerangan pondok:

Compere kalawan sabeulah normal, sabeulah dijieunna tina inten super abrasive, nu bisa dijamin pikeun nganteurkeun kombinasi hadé tina speed motong sarta hirup.


Rincian produk

Tag produk

Katerangan:

Aplikasi:TRANRICHinten sabeulah ragajiieu direkayasa pikeun motong pisan lemes tina beton, marmer, granit, beling, ubin, bata, batu, jsb Bisa dipaké motong garing atawa baseuh, fits paling saws kotak na grinders sudut leungeun-diayakeun.Éta inten idéalsabeulah ragajipikeun industri, konstruksi atawa DIY homemade.

Bahan:dijieun kalayan inten super abrasive, dibandingkeun jeung agul normal, TRANRICH saw agul dijieunna tina inten super abrasive, nu bisa dijamin pikeun nganteurkeun kombinasi hadé tina speed motong na hirup.
Ukuran: TRANRICH tiasa nyayogikeun sabeulah ragaji ukuran biasa 4-14 inci (100-350mm).Sajaba ti éta, ukuran lega rentang lianna bisa ngaropéa ku requests customer urang.

Ultra-ipis:Pikeun motong gancang jeung runtah low.Bilah turbo Bertulang ultra-ipis ieu mangrupikeun cakram motong panggancangna pikeun bahan keras.

Pintonan luhur:Puseur kandel pikeun nyegah geter sareng guncangan.Flange stiffening di tengah ensures motong lempeng.

Awet:Matriks inten Kinerja Tinggi nyayogikeun umur panjang sareng panyabutan bahan anu ditingkatkeun.

Ngurangan Generation of Cutting Panas - Dibandingkeun jeung motong garing, motong baseuh bisa ngurangan gesekan antara cuttings, batu jeung ragaji sabeulah, gancang nyokot jauh motong panas dihasilkeun ku beungeut motong.
Ngagunakeun-Saatos sabeulah ragaji dipasang, éta kudu ngajalankeun idling pikeun sababaraha menit heula, confirming yén teu aya ayun ngéléhkeun, coba motong dina grinding kabayang atawa bata refractory pikeun ngahontal efek motong pangalusna.

TRANRICH komitmen sapinuhna pikeun nyayogikeun anjeun stasiun "hiji-eureun" anu cocog pikeun milarian alat abrasive anu leres pikeun ningkatkeun produktivitas sareng ningkatkeun kauntungan.Tujuan kami nyaéta pikeun nyumbang kana kasuksésan konsumén urang ku ngabantosan aranjeunna damel langkung saé kalayan kaamanan.Produk kami dipikanyaho ku kinerja sareng kualitas anu teu kompromi.Adhering kana prinsip bisnis saling mangpaat, kami geus miboga reputasi dipercaya diantara konsumén urang kusabab jasa profésional urang, produk kualitas sarta harga kalapa.Urang warmly ngabagéakeun konsumén ti sakuliah dunya pikeun cooperate kalawan kami.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    ngahubungan

    Upami anjeun peryogi produk punten nyerat patarosan, kami bakal ngawalon pas mungkin.